Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, bakolie, bleekselderij, boter, ei, gehakt, groente, groentebouillon, knoflook, lamsgehakt, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept van Es' Factory:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: