Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, ei, groente, kaas, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, peterselie, prei, rode ui, slagroom, specerijen, suiker, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / snack of tussendoortje uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: