Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Vichyssoise
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, prei, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, boter, citroensap, dragon, ei, eidooier, kervel, knoflook, knolselderij, kruiden, melk, peterselie, prei, room, specerijen, suiker, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche: