Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, brood, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, slagroom, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: