Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Loukoumades (Gefrituurde honing-kaneelsiroopbeinets)
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, citroensap, gist, honing, kaneelpoeder, suiker en zout
- Keuken:
- Cypriotisch
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, appel, arachideolie, bakpoeder, basilicum, bloem, bloemenhoning, boter, ei, eidooier, gemberpoeder, gist, kaneel, knoflook, kweeperen, limoensap, mascarpone, olijfolie, peper, roomkaas, slagroom, tijm, ui, water, yoghurt, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Minimania:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: