Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Kip-citroensticks
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, sojasaus en suiker
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bakpoeder, boter, cayennepeper, citroen, citroenrasp, crème fraîche, dressing, ei, gist, kaneel, knoflook, lichtbruine basterdsuiker, melk, olie, olijfolie, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, ui, vruchtensap, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / nagerecht uit Ingrediënten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: