Recept uit NAJAT:
Bruine saus
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, droge sherry, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olijfolie, peper, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Nigella Express:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel: