135 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapcourgettekerstomaatknoflookkruidenolieoreganopaprikapaprikapoederpeperpeterseliesjalottijmuivetwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas in filodeeg met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, filodeeg, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

Tomaten Sinaasappel

Ingrediënten:
tomaat in blik, cayennepeper, fruit, groentebouillonpoeder, kruiden, mout, olie, roomkaas, sinaasappelsap, honing, verse geitenkaas, verse pasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Castellucio-linzen met tomaten en gorgonzola

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, castelluccio-linzen, dille, kervel, knoflook, maldon zeezout, milde gorgonzola, olijfolie, pomodori, rode ui, rode wijnazijn, tijm en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Zomerse pasta met tomaten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, extra vierge olijfolie, fusilli, kerstomaat, parmezaanse kaas, verse tuinkruiden, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met sjalotten en tomaat

Ingrediënten:
boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Spaghetti met tomaat en ricotta

Ingrediënten:
basilicum, fruit, gedroogde tijm, tomaat, parmezaanse kaas, kaas, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, peper, ricotta, spaghetti, tijm, tomaat, tomaten, ui, water en zout

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Goreng Tomaat

Ingrediënten:
asem, fruit, garnalen, garnaal, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruidenmengsel, kunyit, laos, lombok, olie, petehbonen, plantaardige olie, salamblaadjes, salamblad, santen, sereh, citroengras, sjalot, sjalotten, knoflook, tomaten, trassi, tropisch fruit, ui, uien, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tong met ui, tomaat en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsmergpijp, kruiden, olijfolie, rundertong, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels en zwoerd

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Artisjokmargriet

Ingrediënten:
artisjokken, balsamicoazijn, bieslook, citroensap, grijze garnalen, ijsbergsla, kervel, komkommer, olijfolie, peper, sjalotje, tomaat, witte wijn en zout

Soort:
salade / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, broodkruim, dragon, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, tomatensaus, tijm, tomaat, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Zomerse tomatensalade met kruiden

Ingrediënten:
anijshyssop, balsamicoazijn, basilicum, bieslook, dragon, extra vierge-olijfolie, kerstomaat, kervel, knoflook, peterselie, rodewijnazijn, sjalot, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Coquilles met sinaasappel, vanille en kardemom

Ingrediënten:
coquilles, extra vergine olijfolie, gemengde bladsla, kardemompeul, knoflook, olijfolie, sinaasappelsap, sla, tomaat, vanillestokje, venkelknol, verse bieslook, verse kervel, verse munt, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Ricotta-tomatensalade op toast

Ingrediënten:
anijshyssop, balsamicoazijn, basilicum, bieslook, brood, dragon, extra vierge-olijfolie, kerstomaat, kervel, knoflook, peterselie, ricotta, rodewijnazijn, sjalot, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen geparfumeerd met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, blanke roux, dragon, gevogelteglace, kapoen, kervel, knoflook, koriander, magere room, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Ragout von Nordseefischen mit Miesmuscheln, Hummer, Seeteufel und Seezunge - Ragout van Noordzeevis met mosselen, kreeft, zeeduivel en zeetong

Ingrediënten:
bieslook, courgette, dragon, kreeft, kabeljauwfilet, kervel, mosselen, olijfolie, peper, pernod, peterselie, prei, rode paprika, selderij, sjalot, tomaat, vastkokende aardappel, venkel, visbouillon, wortel, zalmfilet, zeeduivelfilet, zeetongfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bistroplank

Ingrediënten:
abrikozen, augurk, bieslook, bladpeterselie, bosui, brood, cashewnoten, comté, druiven, gedroogde pruimen, gekookte ham, walnoten, gezouten boter, gorgonzola, hazelnoten, kaas, kerstomaat, kervel, munt, olijfolie, citroen, rauwe ham, rillettes, roomkaas, vruchtensap, knoflook, versgemalen zwarte peper, witlof, worst en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bistroplank recept - Food and Friends

Ingrediënten:
abrikozen, augurk, bieslook, bladpeterselie, bosui, brood, cashewnoten, comté, druiven, gedroogde pruimen, gekookte ham, walnoten, gezouten boter, gorgonzola, hazelnoten, kaas, kerstomaat, kervel, munt, olijfolie, citroen, rauwe ham, rillettes, roomkaas, vruchtensap, knoflook, versgemalen zwarte peper, witlof, worst en zout

Haal meer recepten op...