Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, gehakt, kaas, knoflook, melk, olijfolie, oregano, peper, peterselie, tomaat, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Ontbijt uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: