Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, bouillon, courgette, ei, gedroogde oregano, gehakt, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Istanbul:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Jong a/d kook: