48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bechamelsausbotereidooiereiwitfetagekookte hamknoflookmelkmozzarellanootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirauwe hamricottaslagroomspinazietomatenpureeuiwaterzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Artisjokken met ham en kaas

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, eierdooiers, gekookte ham, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tortelloni met erwtjes en ham

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, erwtjes, gekookte ham, koffieroom, olie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, tortelloni, vetstof en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Ei-hamgebak

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, eieren, erwten, gekookte ham, gist, kaas, kerriepoeder, maïsbloem, melk, room en zout

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Kaas-hamravioli met tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, ei, mozzarella, olijfolie, oregano, pastadeeg, pecorino, peterselie, pomodori uit blik, prosciutto, ricotta, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Gegratineerde Pasta Met Tomatensaus, Gehaktballetjes, Mozzarella, Ham En Erwten

Ingrediënten:
basilicum, bechamelsaus, bechamelsaus, bloem, boter, boter, ei, erwten, erwtjes, gehakt, gehakt, gele ui, gerookte ham, ham, kalfsgehakt, knoflook, knoflook, water, water, look, melk, mozzarella, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, passata, pasta, peper, suiker, tagliatelle, tarwebloem, nootmuskaat, zout, tomatensaus, ui, uien, volle melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Agnolotti uit Piemonte

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, ei, eidooier, gekookte ham, parmezaanse kaas, rundvlees, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Cordon bleu

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, broodkruim, ei, ham, kernhem kaas en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Cannelloni met varkensvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, droge marsala, ei, gedroogde paddenstoelen, magere varkenslappen, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, spinazie, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / ovenschotel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Warme vullingen voor deegvormpjes

Ingrediënten:
bloem, brie, citroen, garnalen, gruyère, ham, kerriepoeder, kippeneiwit, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Lasagne met vleessaus - vincisgrassi

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, griesmeel, kalfszwezerik, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rauwe ham, rundergehakt, tomaat, ui, varkensreuzel, versgemalen zwarte peper, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tagliatellepastei - pasticcio di tagliatelle

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peper, pizzadeeg, slagroom, spinazie, tagliatelle en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / varkensvlees / pastei / ovenschotel
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde olijven - olive all´ascolana

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, ei, frituurolie, grote groene olijven, kaneel, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, spek, tomatenpuree, varkensvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gevulde prei

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons uit blik, droge witte wijn, ei, gekookte ham, goudse kaas, internationaal, melk, nootmuskaat, peterselie, prei, witte peper, zoete paprikapoeder en zout

Soort:
groente
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Timballo di maccheroni (timbaal van maccheroni)

Ingrediënten:
amandelmeel, bechamelsaus, bloem, boter, citroenzest, divers vlees, ei, eierdooier, gedroogde funghi porcini, gehakt, ham, kalfsfond, kaneel, kruidnagel, laurierblad, marsala, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ragu, rigatoni, suiker, ui, volle melk, ziti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Regenboogpastei - torta rustica arcobaleno

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, eierdooier, fontina, gekookte ham, gele paprika, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, slagroom, spinazie, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Preitaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gekookte ham, goudse kaas, kerriepoeder, magere kwark, olie, paprikapoeder, peper, prei, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige taart
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Witlof met kaassaus uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, eidooier, gekookte ham, melk, olie, paneermeel, smeerkaas, verse peterselie, witlof, witte peper en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Haal meer recepten op...