50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterfruitknoflookmelknotenolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomspinazietijmtofuvisvleeswaterzout
zout en peperzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Quichettes Alsaciennes

Ingrediënten:
buikspek, cayennepeper, eidooier, eieren, gekookte ham, boter, lente-uitjes, meel, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tarte aux blettes et aux raisins

Ingrediënten:
briseerdeeg, eieren, gemalen zwarte peper, groentebouillonpoeder, gruyère, ham, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rijst, rookspek, rozijnen, slagroom, snijbiet, tafelzout, ui en witte camarguerijst

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Cannelloni

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, champignons, ei, fontinakaas, gedroogde basilicum, kalfsgehakt, knoflook, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, runderbouillon, slagroom, tomatensaus, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en verse peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Gepocheerde vis

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, citroen, doperwt, ei, gerookte witvisfilet, groene asperge, knoflook, lente-ui, meerzadenbrood, melk, muntsaus, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, slagroom, spinazie, tijm, truffelolie en zongedroogde tomaat

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Champignons, beef wellingtons en crostini’s

Ingrediënten:
ei, bladerdeeg, blauwe bessen, bosvruchtenjam, champignons, eigeel, flat iron steak, grof zeezout, olijfolie, slagroom, ossenhaas, paneermeel, roomboter, serranoham, stokbrood, tijm, knoflook, truffelmayonaise, uien, verse geitenkaas, peper en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gehakttaart

Ingrediënten:
eieren, gehakt, gemalen kaas, gerookte ham, kruimeldeeg, olijfolie, oregano, peper, peterselie, room, sjalotjes, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Speciaal voor Pasen!

Ingrediënten:
bacon, blauwe bessen, bramen, chocolade, croissants, ei, ei, eieren, geitenkaas, gerookte zalm, groene asperges, ham, kastanje champignons, kokos, lijnzaad, mascarpone, monchou, muffins, omelet, pistachenoten, pitabroodjes, postelein, prosecco, rabarber, roerei, room, spekjes, spinazie, stoofpeertjes, suikerbrood, taart, tomaat, uien, witte asperges en zeezout

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Brabantse pannenkoekrolletjes

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, champignon, ei, eidooier, gekookte ham, kaas, peper, room, sjalot en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche Alpen

Ingrediënten:
aardappel, boter, demi creme fraiche, eieren, emmental geraspt, knoflook, korstdeeg, melk, peper, rauwe ham, reblochon, room, tijm, ui en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Haal meer recepten op...