Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Vijgen uit de oven met rauwe ham en tijm
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, rauwe ham, tijm en vijgen
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prosciutto, rauwe ham, slagroom, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept van Beginspiration:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Yo Kids:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen: