75 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebroccolikipfiletkippenbouillonknoflookkorianderlente-uilichte sojasausmaïsoliemaïzenaoliepaksoirode paprikasesamoliesjalotsojaoliesojasaussuikertaugévissauswitte peperzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kreeft met gember en lente-ui

Ingrediënten:
cognac, gember, heldere bouillon, langoustine, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, oestersaus, rivierkreeftjes, shaoxingwijn, sojaolie en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, asperges, gember, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees, medium dry sherry, oestersaus, rosbief, runderlende, sesamolie, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Ossenhaas in oestersaus

Ingrediënten:
bieflap, bosui, cashewnoten, gemberwortel, knoflook, maïzena, medium dry sherry, oestersaus, olie, ossenhaas, rijstwijn, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken kammosselen in oestersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese champignons, eiwit, gember, hoofdzoete puntpaprikas, kammosselen, knoflook, lente-uien, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, oestersaus, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef in Oyster Sauce / Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, broccoli, champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, droge sherry, gember, lente-ui, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Tjap-tjoy met eendeborst en gember

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborst, ei, gemberwortel, knoflook, lente ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, taugé, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Inktvis met paksoi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, gemberwortel, inktvis, kippenbouillon, knoflook, lente ui, oestersaus, paksoi, rode chilipeper, thaise vissaus, witte peper en zonnebloemolie

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Aziatische krokante duif met een zoetzure dipsaus

Ingrediënten:
aardappel, chinees vijfkruidenpoeder, frituurolie, gember, honing, houtduiven, koriander, lente-uitjes, limoen, oestersaus, sesamolie, sinaasappels, spaanse pepertjes, szechuanpeper en zeezout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken kip met peultjes

Ingrediënten:
chinese oestersaus, gember, kipfilet, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor kip, medium dry sherry, peultjes, shaoxingwijn, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...