Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Rode kool
- Ingrediënten:
- appel, jeneverbes, kaneel, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, rode kool, rode wijn, suiker en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- rijst / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, azijn, bloemkool, boter, groente, kaneelstokje, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode kool, rode wijn, specerijen, tijm, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Eten in Italie: