129 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijboterdroge witte wijneikippenbouillonknoflooklaurierbladmelkolieolijfolieoreganopeterselierode wijnrozemarijnrunderbouillonsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Rarebits met tomaten

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, cheddar, laurier, mosterd, platbrood, tomaat, ui, volle melk, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Killer mac 'n' cheese

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, cheddar, halfvolle melk, knoflook, laurier, macaroni, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm, tomaat, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Kalfsrolletjes in madeirasaus

Ingrediënten:
bloem, champignons, doperwt, ei, gevogeltefond, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfsvlees, kerriepoeder, laurier, madeira, oregano, pasta, peper, room, tijm, tomaat, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Ragout de morue - Gestoofde zoute vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, cayennepeper, extra vergine olijfolie, frituurolie, gedroogde gezouten vis, knoflook, knoflookmayonaise, laurier, nieuwe aardappels, saffraanpoeder, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Portugees / Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Hartige rijstpudding

Ingrediënten:
bloem, ei, laurier, margarine, melk, oude geraspte kaas, peper, rijkst, selderij, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
rijst / pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Navarin met mosterd-croutons

Ingrediënten:
bloem, bruine fond, courgette, grove mosterd, kerstomaat, kippenbouillon, knoflook, krielaardappelen, laurier, mager lamspoulet, meiknolletjes, stokbrood, tijm, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Gesmoorde rundewang

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, groene olijven, jeneverbes, kalfswang, kerstomaat, knoflook, laurier, peper, polenta, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tomaat in blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Ossobuco

Ingrediënten:
bloem, citroenschil, groentebouillon, laurier, olijfolie, ossobuco, peper, peterselie, rozemarijn, selder, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

La campaña de zarzuela

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bot, gamba's, garnalen, gedroogde peper, knoflook, laurier, mossel, olijfolie, paprikapoeder, peper, pernod, peterselie, pijlinktvis, poon, saffraan, scampi, schol, snapper, tomaat, tong, ui, witte wijn, witvis, zeeduivel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Reehachée van Dick Soek

Ingrediënten:
bloem, jeneverbes, kaneelpoeder, knoflook, kruidnagel, kruidnoten, laurier, peper, reepoulet, rode wijn, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijnazijn en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Recept uit Het krokettenboek:

Bal Bourguinon - Chef Thor, 2019

Ingrediënten:
agavesiroop, bloem, champignons, grof paneermeel, jonge rode wijn, knoflook, laurier, peper, plantaardige margarine, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan
Haal meer recepten op...