Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Lamsschenkel
- Ingrediënten:
- lamsschenkel, laurier, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, water, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Grieks koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Honey & co: