Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, groentebouillon, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, oregano, peterselie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Avondmaal uit Home Made winter:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Spice Wise:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: