Recept uit Koken voor elke dag:
Mosselen met room
- Ingrediënten:
- eierdooiers, knoflook, laurier, mosselen, peper, peterselie, room, selder, tijm, uien, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten: