Recept uit De Urban Cook:
Langzaam Gebakken Ossenhaas Met Bordelaisesaus
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, merg, olijfolie, ossenhaas, peterselie, rode wijn, sinaasappel, tijm, witte peperkorrels en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge port, droge witte vermouth, fond, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurierblad, maïzena, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: