Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, groente, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept uit Made in Italy:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: