Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Ossobuco met groene-druivensaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, groene pitloze druiven, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olijfolie, runderbouillon, uien, wijnazijn en winterpeen
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner uit Mijn favoriete gezonde recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Lunch uit Hoe te eten: