192 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroensapdroge witte wijnkippenbouillonknoflookkruidnagelolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnroomrozemarijnselderijsjalotslagroomtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Gegratineerde bleekselderij

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, broodkruimels, gruyère, harde geitenkaas, laurier, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch / groente
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Boterige maïsrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dragon, droge witte vermout, korianderzaad, laurier, maïskolven, parmezaanse kaas, peterselie, bladpeterselie, prei, risottorijst, sjalot en tijm

Soort:
risotto / maïsgerecht
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Celeris braisés - Gestoofde bleekselderij

Ingrediënten:
aardappelmeel, arrowroot, bacon, bleekselderij, boter, droge witte wijn, laurier, madeira, maïzena, ontbijtspek, peper, peterselie, port, spekzwoerd, tijm, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / bouillon / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met boter

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:

Donkere runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, laurierblad, mager ontbijtspek, schenkel met been, ui, verse tijm, winterwortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Knoflook Wittebonensoep Met Gremolata

Ingrediënten:
bladpeterselie, bladspinazie, cannellinibonen, knoflook, gehakt, gezouten boter, groentebouillon, laurierblaadjes, limabonen, citroen, bleekselderij, tijm en witte wijn

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Waterzooi van roodbaars

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, koksroom, laurierblad, peper, prei, roodbaarsfilet, sjalot, verse tijm, visfond, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Zwezerik en groentestengels, peterselie en zeewier

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, eendenvet, honing, jeneverbessen, kalfszwezerik, kippengelei, laurierblaadjes, peper, peterselie, preistengels, rodebessenwijn, rood zeewier, tijm, water, waterkers, wittewijnazijn, wortelstengels, zeesla en zout

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

waterzooi

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, karper, laurierblad, paling, snoekbaars, tijm, ui, verse peterselie, visafval, water, witte peper, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Mosselchowder

Ingrediënten:
aardappels, bacon, boter, kervel, laurierblaadjes, mosselen, pancetta, room, bleekselderij, tijm, ui en visbouillon

Een recept uit Christian Fielden en Marielle van Spronsen - 5 - Topkoks voor thuiskoks

Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:

Rundersukade met zacht gegaarde risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gevogeltebouillon, kalfsbouillon, knoflook, korianderkorrel, kruidnagel, laurierblad, mosterdkers, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode wijn, rozemarijn, rundersukade, sjalot, tijm, winterpeen en zuurdesembrood

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Snijbietgroen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, doorregen spek, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, snijbietloof, tijm, zoete ui en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, broccolisteel, courgette, ui, knoflook, kruidnagel, laurierblad, prei, rozemarijn, tijm, ui, witte wijn en wortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Moules marinière

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, laurierblad, mossel, peper, room, tijm, ui, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kippastei in korstdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, boter, cantharellen, champignon, droge sherry, droge witte wijn, ei, extra vierge-olijfolie, gele ui, kip, kippendij, laurierblad, room, taartdeeg, tijm, wortels, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...