Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Cajun koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Dikke van Dam:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: