287 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencourgettedragondroge witte wijnhoningknoflookkruidenlaurieroliepeperpeterselierozemarijnsjalotsuikertomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde zoute garnalen met limoen-knoflooksaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, extra vierge-olijfolie, grof zeezout, knoflook, knoflookzout, limoenrasp, limoensap, rode ui, tijgergarnaal, oregano, verse tijm, versgemalen zwarte peper en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / barbecue/grill / feestdagen
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spruitjes & prei met feta & tijm

Ingrediënten:
citroensap, citroentijm, extra vergine olijfolie, feta, gerookte-paprikapoeder, prei, olijfolie, rode ui, spruitjes, tortilla, verse korianderblaadjes, yoghurt en zeezoutvlokken

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Koolrabi 'carpaccio'

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, harde geitenkaas, koolrabi, koolzaadolie, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Duif met dragon en blauwe druiven

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, druivengelei, druivensap, duivenborstjes, olijfolie, peper, slagroom, tijm, venkel, venkelzaad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Gebraden kip met clementines & arak

Ingrediënten:
arak, bladpeterselie, citroensap, clementines, grove mosterd, kip, lichtbruine basterdsuiker, olijfolie, pernod, sinaasappelsap, tijm, venkel, venkelzaad, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Carpaccio van zalm

Ingrediënten:
citroensap, dragon, fijne kristalsuiker, fijn zout, gedroogde wildevenkelbloemen, kappertjes, olijfolie, tijm en zalmfilet

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Sardienrolletjes - involtini di sardine

Ingrediënten:
citroensap, gerookte pancetta, laurierblad, olijfolie, peper, verse sardines, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Snelle citroenmarinade

Ingrediënten:
citroensap, laurier, olijfolie, peper, bladpeterselie, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Gekarameliseerde bietjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, biet, citroensap, honing, knoflook, olijfolie, peper, tijm en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Vismarinade - spaanse marinade

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, oregano, verse tijm, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Haal meer recepten op...