Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, blanke azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, gember, groente, knoflook, kool, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sperziebonen, taugé, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Recept uit Rauw:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Maleisie:
Recept uit Spice Wise:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie: