Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, basilicum, bloemkool, brood, citroen, citroensap, courgette, gember, groente, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, limoen, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Recept uit Down to earth:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Annie Pannie:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: