Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroensap, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, specerijen, suiker, tuinkruiden, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Recept uit Down to earth:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: