Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tomaat, tuinkruiden, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: