Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfsjus
- Ingrediënten:
- kalfsbotten, kalfsparures afsnijdsel, kalfsschenkel, knoflook, laurier, prei, selderij, tijm, ui, water en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, courgette, gehakt, groente, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Miss Fromage:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Noma: