181 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapcourgettegroenteknoflookkruidenlaurieroliepaprikapeperpeterseliepreirode wijnrozemarijntomaatuiwaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Selderij-appelsoep

Ingrediënten:
braeburn, citroensap, crème fraîche, groentebouillon, hazelnootschilfers, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, tijm, ui, volkorentoast en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Knolselderij uit de oven

Ingrediënten:
boter, engelse mosterd, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillonblokje, kastanjes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, rozemarijn, salie, selderijknol, single cream, slagroom, tijm, truffelolie en ui

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Wortelgroentenstamp met gesmoorde sjalot

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, groentebouillon, kabochapompoen, laurier, olijfolie, puy-linzen, rode wijn, selderijknol, sjalotten, tijm, wortelen, zoete aardappel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Tarte tatin van oktobergroenten

Ingrediënten:
bladerdeeg, bruine suiker, geitenkaas, ui, knolselderij, koolrabi, marjolein, olijfolie, pastinaak, rode wijnazijn, bleekselderij, knoflook en verse tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Patrijs uit de oven met knolselderpuree

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kippenbouillon, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, patrijzen, peper, prei, rode wijn, room, selderij, sjalotten, tijm, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Oma's groentesoep

Ingrediënten:
aardappelen, courgette, doperwt, boter, knolselderij, meiraapjes, olijfolie, preien, bleekselderij, tijm, knoflook, ui en wortels

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Gemüsefond - Groentefond

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde shiitake, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, pastinaak, peterseliestelen, prei, raapolie, tijm, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Donkere wildfond

Ingrediënten:
drievoudig geconcentreerde tomatenpuree, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurier, pimentkorrels, plantaardige olie, rode wijn, steranijs, tijm, ui, wildbotten, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Runderjus

Ingrediënten:
drievoudig geconcentreerde tomatenpuree, knoflook, knolselderij, kruidnagels, laurier, olie, pimentkorrels, rode wijn, runderbotten, runderpoulet, tijm, ui, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Soep van peterseliewortel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, ciderazijn, gezouten citroen, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, volle melk, water, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Visfumet

Ingrediënten:
champignons, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, prei, soepbouillon, tijm, ui, witte wijn en witvis

Keuken:
Hollands
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Jus van eau de vie

Ingrediënten:
botten, eau de vie, gevogeltefond, grappa, jeneverbessen, knolselderij, laurier, maïzena, olie, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, varkensvleesafsnijsel, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Runderstoofpot voor studenten

Ingrediënten:
bloem, doorregen runderlappen, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijn, tijm, ui, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...