137 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebotercitroencitroensapcourgettegemberkomkommerkorianderkruidenlaurierolieolijfoliepaprikapeperpreirijstselderijtijmtomaatuiwaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Tikka Masala met knolselderij

Ingrediënten:
gember, eieren, fruit, gember, sesamzaad, groenten, knoflook, knolselderij, komijnzaadjes, kruidenpasta, masala, olie, rijst, room, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, uien, verse koriander, water en yoghurt

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Orloffgebraad met wortelen in Belgische pesto

Ingrediënten:
abdijkaas, belgische graanmosterd, bieslook, bladpeterselie, boter, chilipeper, citroenmelisse, citroenzest, druivenpitolie, gele biet, gemengde jonge wortelen, groentebouillon, knoflook, knolselderij, koriander, lente-ui, limoensap, limoenzest, munt, peper, pistachenoten, varkensgebraad, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

3 x tzatziki van paprika, radijs en wortel

Ingrediënten:
bieslook, brood, citroen, crackers, griekse yoghurt, groente, knoflookteen, komkommer, lente-ui, paprika, peterselie, radijs, ras el hanout kruiden, rode peper, tzatziki, wortel, wortels, yoghurt en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

13 tips om je peuter meer groente te laten eten

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, bouillonblokje, champignons, courgette, fruit, gehakt, gehakt, groente, groenten, havermout, knoflook, koolrabi, kwark, limoenschil, mandarijn, olijfolie, paprika, pindakaas, pompoen, rode biet, roerei, snoeptomaatjes, tomaat, tomatensaus, verse geitenkaas, verse munt, water, wortel, worteltjes, yoghurt, zoete aardappel en zout

Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Lammschulter in Gewürzsauce - Lamsschouder in kruidensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, distelolie, fleur de sel, jeneverbessen, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peper, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelrasp, sjalotten, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Hele gebakken zalm

Ingrediënten:
bieslook, dille, geelwortelpoeder, gember, geroosterde kokos, kerrieblaadjes, knoflook, knolselderij, limoen, prei, rode chilipeper, vloeibare honing, wortel, yoghurt, zalmjus, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Garnalensoep Met Gerookte Garnalen En Sinaasappel

Ingrediënten:
croutons, gedroogde tijm, garnaal, knolselderij, water, cayennepeper, bakolie, sherry, sinaasappel, slagroom, tarwebloem, knoflook, tomatenpuree, ui, majoraan en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, citroenschil, jeneverbes, kip, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, peperkorrels, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Geschmorte Rinderschulter mit Granatapfel-Mandel-Sauce / Gesmoorde runderschouder met granaatappel-amandelsaus

Ingrediënten:
boter, brandewijn, citroenschil, gember, geroosterde amandelsnippers, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, mild chilipoeder, olie, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, uitgebeende runderschouder, wortel, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Geschmorte Rehschulter in Rotwein-Granatapfel-Sauce mit Dattel-Couscous / Gesmoorde reeschouder met rode wijn-granaatappelsaus met dadelcouscous

Ingrediënten:
dadelcouscous, gedroogde champignons, gember, groene kardemompeulen, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, reeschouder, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zoete granaatappelsiroop, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
saus / wild
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Kuzu kapama - Pastei van lamsschouder

Ingrediënten:
aardappel, droge rode wijn, granaatappelmelasse, kaneelstokje, kardemonpeulen, knoflook, knolselderij, lamsschouder, laurier, olijfolie, runderbouillon, specerijenmarinade, steranijs, ui, wortels en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
schuim/mousse/gelei / quiche
Haal meer recepten op...