51 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelamandelschaafselbakpoederbotercitroencitroenraspeieidooiereiwithoningkaneelkristalsuikermaïzenamelkolijfoliepoedersuikerroomroomkaasvruchtensapwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

Chipolatapudding met marasquin

Ingrediënten:
bitterkoekjes, bloem, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gekonfijte vruchten, gelatine, marasquin, melk, oranjesnippers, rozijnen, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Caroline Lebar - Elke zondag heerlijk taart

Recept uit Elke zondag heerlijk taart:

Aardbeiframboosbosbes

Ingrediënten:
aalbessen, aalbessengelei, aardbeien, amandelmeel, bloem, bosbessen, boter, citroen, citroensap, deeg, eieren, bloem, frambozen, boter, kruimeldeeg, room, suiker, taart, taartbodem, tafelsuiker en vruchten

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:

Aardbeien taartjes

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, honing, kristalsuiker, poedersuiker, slagroom, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Tarte tatin

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, handappel, kristalsuiker, slagroom, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Sachertorte

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, melkchocolade, pure chocolade en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Wortels en karnemelk

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babyworteltjes, bloem, boekweit, citroensap, ei, eiwitten, gelatine, karnemelk, maltodextrine, moutpoeder, room, sinaasappelsap, sorbetstabilisator, suiker, suikersiroop, wei, wortelpuree, wortels, wortelsap, zoethoutpoeder en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Truffeldessert

Ingrediënten:
00-bloem, appel-balsamicoazijn, citroensap, citroenzuur, donker bier, eiwitpoeder, eiwitten, gelatineblaadjes, glucose, hooias, inktvisinkt, kwark, maïzena, mineraalwater, poedersuiker, slagroom, suiker, truffel, truffelolie en water

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfslong en -hart - Salonbeuschel

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, boter, citroensap, kalfshart, kalfslong, kappertje, knoflook, laurierblad, marjolein, meel, mosterd, peperkorrel, slagroom, soepgroenten, suiker, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wijnazijn, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
stoofgerecht / vlees / orgaanvlees
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Citroentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eierdooier, poedersuiker, slagroom en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Bessen-appelplaatkoek

Ingrediënten:
aardbeienjam, bloem, boter, bramenjam, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, bessen, granny smith, poedersuiker, slagroom, vanillearoma en zomerfruitmix

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Koffiekoeken

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, citroensap, ei, gemalen amandelen, gist, griessuiker, melk, room, rozijnen en zout

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met witlof

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kipfilet, magere room, sjalot, slagroom, suiker, witlof, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vruchtenvlaai

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boysenbes, bramen, citroenrasp, citroensap, framboos, karnemelk, kersen, maïzena, nectarine, ongezouten roomboter, perzik, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

Roodfluwelen cake met chocoladeganache en meringue

Ingrediënten:
bakpoeder, bicarbonaat, bloem, cacaopoeder, citroensap, crème de tartare, eieren, eiwitten, goudblaadjes, kristalsuiker, lichtbruine suiker, pure chocoladeflikken, rode voedingskleurstof, sojaslagroom, solo patisserie, vanillesojamelk, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Roomijs van aardperen

Ingrediënten:
aardperen, appelbalsamico, appelsap, bloem, boter, bruine boter, bruine suiker, citroensap, dextrose, donker moutmeel, druivenpitolie, gellan, guargom, invertsuiker, majoraan, melk, melkpoeder, mout, room, suiker, tijm, topas-appel, witte wijn en zout spek

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
ijs
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Flans of Clafoutis met andere vruchten

Ingrediënten:
abrikozen, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, cognac, crème chantilly, ei, kaneel, kirsch, kookvocht van fruit, perzik, room, rozijnen, rum, suiker en vanille-essence

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...