Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: