254 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbotercitroencitroensapcourgetteeigroentelaurierbladolieolijfoliepeperpeterselierode paprikarode uisuikertijmtomaatwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Hertenbiefstuk met paprika´s en knapperige aardappelen

Ingrediënten:
bosui, entrecote, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gemalen komijn, hertenbiefstuk, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pikant paprikapoeder, piquillopaprika, rodewijnazijn, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, vastkokende aardappel, verse koriander, verse rozemarijn, zout en zout & peper

Keuken:
Spaans
Soort:
wild
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Cholent met paprika en gember

Ingrediënten:
aardappel, doorregen runderlappen, gedroogde witte bonen, gemberpoeder, knoflook, mergpijp, paprikapoeder, parelgerst, peper, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees / eenpansgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen met bernagie

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, ui, verse bernagie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Gevulde aardappelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, charlotte aardappels, ei, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemalen piment, gerookt paprikapoeder, kaneel, karwijzaad, knoflook, koriander, mild paprikapoeder, nicola aardappel, olijfolie, rode chilipeper, rundergehakt, tamarindepasta, tijm, tomaat in blik, ui, wittebroodkruim, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:

Gevulde uien met lamsgehakt, paprika en basilicum

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, broodkruim, eidooier, fijne mosterd, fleur de sel, gedroogde oregano, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, roomboter, sjalot en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Okra Aardappel Mix

Ingrediënten:
aardappel, chilisaus, citroensap, knoflook, maïsmeel, okra, olijfolie, paprikapoeder, peper, rozemarijn, ui en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gebroken aardappelen met Chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, dille, gedroogde pepers, aardappel, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, pimentón, pimentón picante, pimientos, knoflook, uien, water en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gebroken aardappelen met Chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, dille, gedroogde pepers, aardappel, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, pimentón, pimentón picante, pimientos, knoflook, uien, water en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gebroken aardappelen met Chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, dille, gedroogde pepers, aardappel, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, pimentón, pimentón picante, pimientos, knoflook, uien, water en zout

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Rokerige aardappels met specerijen

Ingrediënten:
aardappel, chipotlepasta, chipotlepeper, fenegriekzaad, geelwortelpoeder, gerookt paprikapoeder, gezouten pinda's, knoflook, komijnzaad, koriander, lente-ui, limoensap, olijfolie, plantaardige olie, witte urad dhal, zeezout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Chili-aardappel schotel

Ingrediënten:
cannellinibonen, courgette, groene peper, groentebouillon, komijnpoeder, kruimige aardappel, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode kidneybonen, rode ui, knoflook, kaneel, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Kapsalon met gehakt en zoete aardappel

Ingrediënten:
aardappelen, cherrytomaatjes, kaas, ui, ijsbergsla, kidneybonen, knoflookpasta, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundergehakt, olijfolie, tacosaus, zout en zure room

Haal meer recepten op...