Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, boterham, courgette, ei, granen, groente, jam, kikkererwten, knoflook, melk, noten, olijfolie, peper, peterselie, ui, vis, vlees, water, wortel, yoghurt, zeezout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten: