Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Frittata met brood
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, ei, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, bloem, boter, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, stokbrood, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: