Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Şiş köfte - Rundergehakt op stokjes
- Ingrediënten:
- eidooier, gemalen komijn, kaneelpoeder, knoflook, rundergehakt, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, brood, citroensap, eidooier, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Yo Kids:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd: