Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, koriander, lamsgehakt, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept van 88 Food:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Keukenlab:
Recept van I love food & wine:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: