Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Omelet met tonijn (1825)
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroensap, ei, karperhom, peterselie, sjalot, tonijn, water en zout
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, citroen, dragon, eidooier, knoflook, kruiden, mayonaise, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room, spek, suiker, tijm, ui, water, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: