340 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijboterbouilloncayennepeperdroge witte wijneiknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnrunderbouillonsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, bloem, blue d'auvergne, boter, bulgur, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, melk, peper, port, rode ui, walnoten, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Sauce brune - Bruine saus met bloem

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, bruine fond, geklaarde boter, gekookte ham, mager spek, olie, peper, reuzel, runderbouillon uit blik, tomatenpuree, ui, wortels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / voorgerecht uit Grieks koken:

Aardappel-ui-gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, olijfolie, oregano, paneermeel, peper, peterselie, rode-wijnazijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Rarebits met tomaten

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, cheddar, laurier, mosterd, platbrood, tomaat, ui, volle melk, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pastasaus met konijn tomaten en kaneel

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen kaneel, gemalen peper, gerookte spekblokjes, kippenbouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, knoflook, tomaat, uien, water en zout

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Haal meer recepten op...