Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Rode wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten: