Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, runderbouillon, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi: