Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie: