Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Pabellon criollo - Rundvlees met rijst en zwarte bonen
- Ingrediënten:
- knoflook, olijfolie, peper, runderklapstuk, tomaat, ui, zout en zwarte bonen
- Keuken:
- Creools / Venezuolaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroensap, knoflook, komijn, koriander, kruiden, laurier, olijfolie, paprika, peper, peterselie, runderbouillon, runderlappen, specerijen, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Lunch uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels: