Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Terrine van aardappel, kalfsvlees en katenspek
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, kalfsvlees, katenspek, peper, room en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees / aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cognac, eidooier, eiwit, fruit, groente, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, vis, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Buffet uit Koude keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van De Hippe Vegetarier: