Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroen, dragon, ei, eiwit, frituurolie, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, poedersuiker, prei, room, sjalot, suiker, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / nagerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Noma:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Op zoek naar de Perfectie: