169 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroeneiknoflookkomkommerkoriandermuntolijfoliepeterseliepijnboompittensojasaussuikertijmtomaattomatenpureeuiwitte peperzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Simpele gazpacho - gazpacho simplice

Ingrediënten:
citroensap, ijsblokjes, komkommer, lente-ui, olijfolie, peper, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gazpacho

Ingrediënten:
citroensap, ijsblokjes, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, witbrood en zout

Keuken:
Spaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gebraden kip met harissa

Ingrediënten:
citroensap, harissa, olijfolie, scharrelkip, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Geroosterde cashewnootcrème

Ingrediënten:
citroensap, cashewnoten, olijfolie, peper, knoflook, verse peterselie, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht / basisrecept uit Moro Londen:

Tahinsaus

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tahin, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, extra vierge olijfolie, peper, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Gestoofde venkel met dille

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, venkelknol, verse dille, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gesmoorde venkel met jamón

Ingrediënten:
citroensap, jamón, knoflook, olijfolie, venkelgroen, venkelknol, verse munt, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Gravlax Ladybirds

Ingrediënten:
citroenschil, mierikswortel, olijfolie, polenta, roomkaas, rozemarijn, citroensap, zout, water, witte peper, zalm en zwarte sesamzaadjes

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Tapenade - tapénade

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroensap, cognac, dijonmosterd, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, tonijn, verse tijm, water en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vis
Haal meer recepten op...