Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lever met citroen - fegato al limone
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, lever, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, citroen, citroenrasp, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, plantaardige olie, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: