103 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcayennepepercitroencitroensapeidooierknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelpeterselieroomsjalotslagroomtijmtuinkruidenuiwateryoghurtzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Rijstsoep met munt

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, kippenbouillon, peper, rijst, verse munt, yoghurt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Saffraantagliatelle met gekruide boter

Ingrediënten:
00-bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, ei, geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, korianderzaad, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, saffraan, sjalot, water, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht uit Casa Moro:

Doperwtensoep met yoghurt en munt

Ingrediënten:
boter, bouillon, doperwtjes, eidooier, griekse yoghurt, knoflook, maïzena, olijfolie, olijfolie extra vergine, verse munt, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Rog met witte peper op verse muntdoperwtjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, doperwten, ei, koolzaadolie, lente-ui, munt, olijfolie, peper, rogvleugels, venkelzaad, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Yoghurt-preisoep met gedroogde munt

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kippenbouillon, munt, olijfolie, paprikapoeder, prei, turkse paprikavlokken, water, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Ei "Cocotte"

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Eieren in een groen jasje

Ingrediënten:
boter, ei, scherpe mosterd, selderijzout, tuinkruiden en witte peper

Keuken:
Indisch / Duits
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Eieren met groene kruiden

Ingrediënten:
boter, ei, mayonaise, paprika, peterselie, room, selderijzout, tuinkruiden en witte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Tajine met kefta, eieren en komijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cayennepeper, ei, gedroogde chilipeper, gedroogde munt, komijnzaad, lamsgehakt, ras el hanout, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Bietentaart

Ingrediënten:
biet, bloem, boter, crème fraîche, ei, feta, laurier, munt, peper, walnoten, water, zout en peper en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Rijstpapierrolletjes met knapperige vulling

Ingrediënten:
ei, geklaarde boter, koriander, lichte sojasaus, mortadella, munt, nuoc mam cham, raketsla, rijstpapierrondjes, sla, vietnamese munt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Erwtensoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, doperwten, ei, melk, mosterdpoeder, munt, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Mint-choconoten van Pierre Wind

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chocolade, eidooier, kaneel, munt, peper, speculaaskruiden, water, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Sardische ravioli

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, eierdooier, harde pecorino, munt, pastadeeg, pecorino, saffraanpoeder, zachte pecorino, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Polenta of gierstsoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, gierstpuree, knoflook, melk, mosterdpoeder, munt, polenta en zwarte peper

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Haal meer recepten op...